top of page
IMG_8530 (002).jpg
540x288-nilan-v2_edited_edited.jpg

Det gode indeklima for hele familien

Rigtig mange af os opholder os inden døre en stor del af vores dagligdag, og for manges vedkommende bruger man stort set alle døgnets timer inden døre, der kun bliver afbrudt af transport frem og tilbage til arbejde, skole eller daginstitution.

 

Dette betyder, at luften i de rum, som vi opholder os i, skal være god, da det ellers går ud over vores trivsel og velvære. Et godt og sundt indeklima med frisk luft påvirker os meget, og det er med til at få os til at føle os bedre tilpas og til at få et større overskud i hverdagen.

Med en professionel ventilationsløsning i hjemmet, udskiftes luften kontinuerligt, så det altid er behageligt at opholde sig i rummet.

En ventilationsløsning sikrer dig en lang række fordele:

  • Et godt og sundt indeklima

  • Øget komfort

  • Altid frisk luft i huset

  • Fjerner fugt i huset

  • Forøger husets værdi

lindab.png

Ventilation til hjemmet

Et ventilationsanlæg leveret af Esko Smede & Montage er effektivt og kan stort set ikke høres, da det er udstyret med lyddæmpere.

 

Ventilationsanlægget sørger for, at der er balance mellem den luft, der suges ud og den luft, der blæses ind, så du får frisk luft uden træk.

Et ventilationsanlæg består af rør, ventiler og et aggregat med ventilatorer, varmegenvinding og filtre. Det fungerer på den måde, at anlægget suger luft ud fra de rum, som vi opholder os meget i, og som ofte indeholder fugtig luft, f.eks. vores køkken, badeværelse og bryggers. Anlægget suger frisk luft udefra og blæser luften ind i rummene. 

Dette betyder ikke, at den nye luft er kold, da anlægget bruger varmen fra den brugte luft til opvarmning af den friske luft. Ved at installere et ventilationsanlæg, vil anlægget genanvende omkring 80-90 % af varmen fra den "gamle" luft..


Der vil være installeret ventiler i lofterne i rummene, og disse suger den dårlige luft ud fra rummene og blæser frisk luft ind i rummene.

 

Hvis der er familiemedlemmer, der lider af f.eks. høfeber, kan der monteres pollenfilter i ventilerne, som sikrer, at der ikke kommer pollen med ind i huset sammen med den friske luft.
 

Anlægget er meget let at styre i de forskellige rum, da det er forsynet med automatik, så man kan ændre på ventilationen i hvert enkelt rum efter behov. 

Genveksl til hjemmet

Ofte brugt af de fleste af vores kunder, har denne service været afgørende for succes ved mange lejligheder.

 

Når det kommer til alle vores tjenester, kan du regne med, at vi tager os af alle dine behov. Vi er stolte af vores enestående kundeservice og garanterer, at du vil elske at arbejde med vores team. Fortæl os, hvordan vi kan hjælpe dig i dag.

bottom of page